Wednesday, September 7, 2011

Selamat Hari Raya

it's been a week and 2 days late for the wish. So Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin to anyone who knows me. raya this year sgt menyeronokkan because of all the family members gathered on the first raya and dengan adanya 2 anak buah yang sgt nakal and hyperactive, rumah mmg jadi sgt merry and joyous. they enlighten the house with thier mischievous  attitude. kadang2 x sabar je layan dorang ni, tapi xde dorang rumah jadi sunyi sgt2 da. i am 21 y.o and that figures consider old to receive duet raya kan. tp guess that wrong, i receive almost rm300 this year. yipppie.. rase ckup muda dah when receive the duet raya. btw the fact is selagi u all xkawen,we deseerve duet raya ape..hehe..so to keep this brief, i upload the pics je la..bulan2 raya ni aku mmg pemalas..haha..




4 comments:

sean donnell said...

haha..ngaku pon pemalas~ :p

baju pink yg ko pki tuh sgt shaanteekk weyhh..haha...
sesuaii gitew~
eww!

shudeshude said...

ko perli ak kan..jhat gileee ko..haha abg ak pnggil ak kelawar kot..

sean donnell said...

ko baca btol2 x komen aku???

"BAJU PINK YANG KO PAKAI TU SGT SHAANTEKK WEYHH..."

AKU BUKAN CAKAP : "KO NAMPAK SHANTEK LA NGN BAJU PINK TUH"

ADE??

hahahahahahahahahahaha...:p

shudeshude said...

xkire la..kalo ko xnmpak ak dalam baju tu mane nmpak bju tu cantek..hahaha